Reflektointia semifinaaleista osa 2 – tekniikkapisteet

9 Maa

Arvaatkas miksi valitsen käsiteltäväksi pätkäksi juuri cappuccinot? No juuri tuomarin kommenttien takia. On sydäntä lämmittävää saada positiivista palautetta.

Extraction time within 3 seconds-kohta meni harakoille käyttäessäni automaattista annostelua. Onneksi muissa juomissa sain tästä jo pisteitä.

Mielenkiintoista tekniikkapisteissä on huomata miten vaikeaa on saada kuutta pistettä. Jos viisi pistettä on erinomainen (eli 10 kouluarvosanoissa) tarvitaan kieltämättä aika mullistavaa työskentelyä kuuteen pisteeseen eli ”poikkeavaan” (vrt. 11 asteikolla 4-10).

Olin silti hieman yllättynyt, että tamppaamiseni ja annosteluni oli vain neljän pisteen arvoista. Viisi pistettä varmaan vaatii sen, että annostelijan vipuakin lätkitään aina saman verran.

Kommentti hyvästä maidon siivouksesta liittyy siihen, kuinka ennen ensimmäisiä juomia läiskytin hieman maitoa pöydälle. Loistavaa, ettei tämä maksanut pisteitä.

Jätä kommentti